20 Kasım 2009 Cuma

VAN MERKEZ ERMİŞLER KÖYÜ

5 Ekim 2009 tarihinde, Van-Merkez-Ermişler Köyü İ.Ö.O.’nda okuyan 55 öğrencinin kişisel ihtiyaçlarını karşıladık.



17 Kasım 2009 Salı

TOPLANIYORUZ

Kermes bitti ama iş bitmedi. Şimdi elimizdeki gelirle ne alacağımıza karar vereceğiz. Buna da üyelerimizle ortak karar vermenin daha uygun olacağını düşündük. Hem bu sebeple, hem de tanışma amaçlı bir toplantı yapacağız. 19 Kasım 2009 Perşembe Günü saat 18:30' da Maksem Kafe' de bir toplantı düzenleyeceğiz. Sağlıklı karala...r için olabildiğince yüksek katılım çocukların yararınadır. Katılımlarınız bekliyoruz. Görüşmek üzere. NOT: Maksem Kafe, Mühendislik Binası' nın karşısındaki C kapısından girdikten sonra soldadır. İletişim Fakültesi' nin içindedir. Kermes için getirdikleri kaplarını, tepsilerini alamayan arkadaşlar Öğrenci Merkezi 1. Kat Öğrenci İlişkileri Direktörlüğü' nden alabilirler.

BURADYO' DAYIZ

Busoluk şu anda Buradyo' da projelerini anlatıyor. www.buradyo.com

16 Kasım 2009 Pazartesi

KERMES BİTTİİİİİİ!!!




Gönüllülerimizin olağanüstü özverisi sayesinde bir kermesi atlatmış bulunmaktayız. Emeği geçen herkese çok çok teşekkür ederiz.

10 Kasım 2009 Salı

KERMESİMİZ BAŞLIYOR!

12 Kasım - 13 Kasım 2009 tarihlerinde, üniversitemizin fuayesinde gıda kermesi düzenleyeceğiz. Kermesten elde edilen gelirle Mardin - Nusaybin - Kaymakam Bülent Pekdemir İ.Ö Okulu ve Ağrı Doğubayazıt Bereket İ.Ö.Okulu' nun ve öğrencilerinin eksiklerini gidereceğiz. Tüm gönüllülerimizin yardım ve desteklerini bekliyoruz.
Var mısın?