14 Haziran 2010 Pazartesi

Çocuklar Bi' Soluk' ta Gülsün Diye!

7 Haziran 2010' da Mardin Nusaybin Duruca Beldesi' nde, Çocuklar Gülsün Diye Projesi kapsamında, açılan anasınıfının bütün iç donanımlarını karşılayıp, sabaha kadar 4 gönüllümüzle birlikte kurulum yaptık. Açılışa kadar uyumayan gönüllülerimizi ve bu projeyi başlatıp hayata geçiren, bizi ortak eden Gülben Ergen, Elvan Oktar ve Feride Edilge' yi can-ı gönülden teşekkür ederiz.








DIŞARIDALAR!

21 Mayıs 2010 Cuma günü, üniversitemizin bahçesinde, Bakırköy Kadın Cezaevi' ndeki mahkum kadınların çocuklarına bir dizi faaliyet düzenledik.

Suçları sadece mahkum annelerden doğmak olan, doğdukları günden beri hayatlarını cezaevinde gardiyanların ve askerlerin gölgesinde geçiren 14 çocuğumuza Bi' Soluk vermek için, bahçemizde kurduğumuz şişme oyun parkında tepindik, tişort tasarladık, yemek yedik, hediyeler dağıttık, pasta kestik.





11 Haziran 2010 Cuma

Sivas - Gürün - Eskihamal Köyü


Uzun bir yolculuktan sonra, 22 Mayıs' ta Sivas - Gürün - Eskihamal Köyün' e, 68 çocuğumuza umut dağıtmak üzere kişisel ihtiyaçlarını karşıladık. Okulun bir kaç teknik ekipmanını karşıladık. Ve Haziran 20' de eskiden lojman olarak kullanılan köhne binayı onarıp Anasınıfı olarak miniklerimiz için eğitime kazandırmaya karar verdik.







Pamukova Anadolu Lisesi Bahçeşehir Üniversitesi' nde!

Daha önceden okullarına, bilgisayar sınıfı, fen laboratuarı ve kütüphane kazandırdığımız Pamukova Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri iade-i ziyaret gerçekleştirdiler. 27 Mayıs' ta üniversitemize gelen konuklarımızı okulumuzu gezdirip, Mayfest aktiviteleri dahilinde okulumuzda kurulan karaoke, canlı langırt, trambolin gibi faaliyetlerden faydalanıp Pamukova' ya yolcu ettik. Gene bekleriz :))